Pressemateriale

På denne side kan du downloade vores pressekit. Det består af billederne, du ser til højre, i tiff-format, samt en pressemeddelelse i såvel .txt- som .doc-format. Pressekittet er zippet og fylder ca. 5 MB.

Herunder kan du læse vores pressemeddelelse, som også findes i pressekittet.

Pressemeddelelse:

Mister JACK and the DANIELS

I 2017 fylder Mister Jack and the Daniels 27 år. Det fejres bedst i de vante rammer, nemlig bandet på scenen og de glade gæster på dansegulvet.

Det er tydeligt at orkesteret i løbet af de 27 år har udviklet sig fra at være en flok gode venner, der bare gerne ville ud og spille lidt musik, til at være et tæt sammenspillet band, med hang til musikalske detaljer og med et repertoire der kan få enhver til at tage Stetson-hatten af i respekt.

En aften i selskab med Mister Jack and The Daniels vil byde på en stor samling af orkesterets egne sange, deriblandt stort set alle fra udgivelsen "Recommended" men også et udpluk af alle de bedste country sange fra USA og Canada.

Mister Jack and The Daniels giver en nærværende koncertoplevelse hvor en stille eftertænksom ballade bliver afløst af en gang uptempo countryrock, og en dyb tekst bliver afløst af en fra den lettere ende.

Råswingende og meget dansevenligt.

LARS CLAUSEN sang, guitar og Stetson
ANDERS LAMPE guitar og sang
MICHAEL GRØNNEGAARD trommer
GREGOR FORTE bas og sang

Kontakt: Lars Clausen på telefon 8653 8624, 4059 2508 eller på mail
lars-clausen@mail.tele.dk

De officielle fotos. � Brian Karmark & Sigrid