Gregor Forte

Jeg begyndte med at spille musik, da jeg var ti år, og lige siden har musikken været et omdrejningspunkt i mit liv. Jeg startede med at spille guitar, men rollen som bassist har altid tiltrukket mig mest, derfor skiftede jeg til kontrabas og el-bas. I mine unge dage spillede jeg i et punk band (det VAR altså i mine unge dage) og senere folke-, rock- og popmusik - lidt af hvert, kan man sige. Efter tolv år på musikskolen følte jeg mig klar til at prøve mig i jazz, hvilket i mange år fremover har været min foretrukne genre.

I 1996 var jeg heldig med at få nogle countryjobs med Morten og Michael, som på det tidspunkt allerede spillede i Mister Jack and the Daniels. Det var mit første rigtig møde med country og snart har jeg opdaget, hvor megen god musik der gemmer sig bag ved den betegnelse. Kort tid efter forlod orkesterets daværende bassist bandet og jeg fik tilbudt pladsen, hvilket jeg med glæde accepterede.

Efter mange år er vi stadigvæk sammen og har det bedre, end nogensinde før.

Vi har et godt band, både på det musikalske og på det "menneskelige" plan. Det bedste er, at vi alle sammen har et ønske om hele tiden at gør det endnu bedre, og derfor er det en fornøjelse at være en del af bandet.

Musikken er det bedste.

Gregor Forte, foråret 2005

Gregor Forte

Gregor styrer bassen...