Gamle nyhedsbreve

 

Januar 2015

Henriette Andersen har fået en flot pladekontrakt, og forlader derfor Mister Jack and the Daniels, for at hellige sig sit musikprojekt. Vi andre ønsker Henriette en god tur fremover, og siger tak for 3 rigtig sjove og dejlige år sammen.  Der kommer snart nyt fra bandet.

 

Marts 2014

Sidste nyt fra Mister Jack and the Daniels er:

 

  • Vi har indspillet nye sange. Tre styk
  • De kommer ud, om alting flasker sig, på en cd inden den 20. april
  • Den 20. april spiller vi til Americana Roundup i Ridehuset i Århus, sammen med 5 andre countryorkestre. Vi vil have countrymusik tilbage til Århus. NU
  • Vi tager på tur med Doug Adkins (USA), Maarten Jansen (NL) og Last Angels fra Tjekkiet. Turen kalder vi Countrynight, og det er Stig Ulrichsen der står for at holde styr på det hele.
  • Tre Countrynights job er der kommet i kalenderen indtil videre, så det går fremad.

Ellers har vi brug hele vinteren på at øve kor, og vi glæder os som altid til at komme ud at spille for jer.

September 2013

Sommeren er forbi nu, igen, men sikke en sommer. Igen har vi besøgt mange flotte steder i det danske sommerland, og haft den glæde at underholde rigtig mange gæster med vores musik.

Store har oplevelserne været, men vi tør godt sige, at de to jobs på henholdsvis Smukfest i Skanderborg, og SCC countryfestivalen i Silkeborg, har været årets højdepunkter. 

Vi stillede op i stærkeste konstellation, og havde inviteret vores venner Carl Aagaard og Malene Kjeldsen Hansen med på scenen. 

I dette efterår besøger vi Skanderborg, Søvind, Esbjerg, Djursland, Tebstrup og Fyn. Følg os på vores hjemmeside og vores facebook side.

Januar 2013

Vi udsender i den her måned vores 9. cd. Den får titlen Brushed Over, og indeholder fem sange. Det vores første udgivelse, hvor vi har taget vores venner med. Henriette Andersen er med på tre af sangene, Carl Aagård og Malene Kjeldsen Hansen er med på en enkelt, og bandets gamle sanger, Lars Clausen, er med på to af dem. 

Formålet med udgivelsen er selvfølgelig, at fortælle vores fans at vi lever og har det godt. Men også at mange flere musikindkøbere rundt om i det ganske land, får lyst til at hyre Mister Jack and the Daniels til underholdning. Med de gode venners hjælp, kan orkesteret nu bookes i utallige kombinationer, hvilket også jævnligt bliver praktiseret. 

Man kan selvfølgelig købe os som man har kunnet i 23 år. Et 4 mands band med trommer, bas, elguitar, akustisk guitar og sang. 

Skal den have lidt mere gas, så kan Henriette komme med. Hun bliver mere og mere integreret i orkestret, og kan nu være med på alle sangene. 

Skal den virkelig have gas, så kan Malene Kjeldsen Hansen og Carl Aagaard komme med, og endelig har vi selvfølgelig også et tæt samarbejde med Leif Bruun på pedalsteel, hvis det kan friste kunderne.

Andre kombinationer kan være som duo eller trio, så der er nok at vælge imellem. 

Vil du høre hvordan vi lyder, så slå os op på Youtube.com eller skriv en mail til os, og få tilsendt en af de nye cd'er.

September 2012

Sommeren er forbi nu, og den nærmest fløj afsted... siger en gammel tekst af C.V.Jørgensen. Og sådan har vi også haft det i Mister Jack and the Daniels. Vores samarbejde med Henriette Andersen og CarMa er gået over al forventning.

Særligt har vi være ude at spille rigtig mange gange med Henriette, hvilket har været en stor fornøjelse.

Henriette synger dejligt, er skøn at arbejde sammen med og er rigtig god til at gøre publikum glade.

Vi har indspillet lidt musik, og her er et eksempel.

Mere musik er på vej.

Nu glæder vi os til at komme til Skanderborg Kulturhus den 3. november, hvor vi håber på fuldt hus. Kig forbi kulturhuset for billetter eller besøg deres hjemmeside.

 

Januar 2012

I dette nye år tager vi hul på to nye konstellationer. Vi har inviteret den dejlige sangerinde, Henriette Andersen, med i vores orkester som gæstesangerinde. Henriette mødte vi første gang via tv i udsendelsen X-factor 2010. Her stiller hun op med dejlig sang, og håber på en vinderplads. Ret hurtigt ryger hun dog på grupper, og den nye gruppe, Fireflies, bliver skabt. 

Fireflies opnår en flot 4. plads i konkurrencen, og udgiver også en cd med skøn musik.

Fireflies tager på en fin turné, men vælger i 2011 at opløse sig selv. Senere ser vi Henriette igen i Voice på TV2, hvor hun dog ryger ud efter anden runde.

Henriette bor ikke langt fra os, og vi har derfor inviteret hende til at komme med i bandet på gæstevisit så længe hun gider. Vi har haft de første øveaftener, og det er gået rigtig godt. Henriette er kun 20 år gammel (faktisk ét år yngre end orkesteret), og det er sjældent at møde en så ung kvinde have så stor passion for countrymusik, dog i den poppede ende, og samtidig beherske sangstilen utrolig flot. 

Til alle jer der kan lide smuk kvindelig countrysang, I kan glæde jer til vores fremtidige optrædener.

Men ikke nok med det.

Vi har også indledt et samarbejde med vores gode gamle venner CarMa. Denne skønne duo har vi haft glæden og fornøjelsen af at spille med et par gange, og vi har nu besluttet også at udvide dette samarbejde. 

Duoen består af Carl Aagaard og Malene Kjeldsen Hansen. Foruden at de danner par privat, så har de sammen opbygget et spændende repertoire spændende over country, bluegrass, rock, pop og lidt latino. Instrumenterne er banjo, mandolin, mundharpe og guitar, og så synger de dejligt. 

Carl har en gloværdig fortid i underholdningsorkesteret The Powls, og det lader sig ikke skjule, at Carl også er ret morsom på en scene.

Så alt i alt er vi i fuld sving, og har sat mange øvedage af, hvilket ikke er normalt for vores orkester. Men nu skal det være, og vi er alle glade for de nye tættere samarbejder. 

Det næste bliver, om vi kan sælge musikken. Der er kommet lidt hul på booking, men vi kan sagtens spille flere jobs. Så står du og mangler musik kan du hos os få følgende konstellationer:

- solo, Lars Clausen alene
- duo, Lars Clausen + enten Anders Lampe eller Gregor Forte
- trio, Lars Clausen + to af de andre
- kvartet: Hele det dejlige orkester uden steel
- kvintet: Hele det dejlige orkester med steel

- med Henriette

- med CarMa

 

Så slå til, eller sig det til din byfest arrangør. Vi kommer alle steder.

November 2010 

Året er ved at gå på hæld, og vi har kun ét job tilbage i 2010. Det er ikke unaturligt at vi har få jobs sidst på året, og mange midt på året, sådan har det altid været, og sådan er det også i år.

Vi har været godt rundt omkring i år, både nord på, på Djursland, i det Midtjyske, i det Sydjyske, på Fyn og Sjælland. Dejligt har det været, og sjovt har vi haft det.

Vi fejrede vores 20 års jubilæum den 8. maj ved en brag af en fest i Silkeborg. Også Tombola band var til stede, og Anni Filt, og det var så hyggeligt det hele. Rigtig mange af vores gode venner kom forbi, og vi skal da også huske at sige tak for alle gaverne vi fik.

Vi fejrede jo vores jubilæum med en udgivelse med tre helt nye sange på. Dejlige sange som vi ofte spiller live. Leif Bruun har skrevet de to, og Frederik Risom den ene. I den rigtige ånd kaldte vi udgivelsen "Twenty", hvilket vi selv synes var meget originalt.

Hvad er der sket mere, jo vi har jo igen gjort stor brug af guitarister. Vores egen guitarist, Anders Lampe, har haft et godt år med Bamses Venner, og det er jo fint, men det har betydet at vi har måttet ty til hjælpe guitarister i ét væk. Det er jo de gode gamle venner som Henrik Skriver og Ole Albrechtsen der har hjulpet, men i år har også Bent Warny, Henrik Christoffersen og ny i flokken Peter Blohm trådt til. Tak til jer alle, det er skønt at I gider hjælpe. Og husker jeg helt rigtig så har vi faktisk også haft hjælp af min gode ven Henrik Svith på bas en enkelt aften.

Her sidst på året skete der det, at vores mikser, som jo i virkeligheden er ejet af Lars Clausen og på ren kapitalistisk vis udlejet til fællesskabet, brændte af på grund af lige rigeligt meget strøm i et strømstik. 
Det var selvfølgelig ærgerligt for vi har været glad for den mikser og den har tjent os godt, men det fik altså ende.

I stedet er der nu indkøbt en ny mikser der er lidt større,  24 kanaler i stedet for før 16, og som har mange fine ting som den gamle ikke havde. Bl.a. kan vi nemmere optage vores koncerter direkte fra mikseren, og lur mig om ikke vi vil gøre det i 2011. Vores myspace.com side trænger til nyt, så der vil I kunne finde noget musik snart.

Inden jeg slutter skal der lige lyde en hilsen til vores gode venner, Bibbi og Snif, der jo repræsenterede dansk country i Talent 2010, et DR underholdningsprogram. De gjorde det så flot at de røg med en ekstra gang, hvor de så godt nok røg ud. Men sørme om ikke de ialt 6 minutters optræden på landsdækkende tv har givet dem en ny og rigtig god pladekontrakt med en udgivelse her sidst i november 2010. Vi håber salget bliver stort, og at de må få vind i sejlene. Dejligt for dansk country. Tillykke.

Til sidst vil jeg ønske jer alle en dejlig december med en god jul og et godt nytår. Vi er her stadig, og spiller gerne, så tøv ikke med at hyre os til et engagement eller kom til vores koncerter.

Lars Clausen

 

 

 

April 2010

Bedst som man tror at det bliver et tyndt år i år med få spillejobs, så vælter forespørgslerne ind. Det er rigtig dejligt, og vi er glade.

Vi er endda gået i øvelokalet igen, og har fået styr på både næsten nye som helt nye sange. De tre sange vi indspillede hos Henrik Skriver sidste år, og som vi langsomt har fået gjort færdige her i foråret, forventer vi at kunne udgive på en cd til vores jubilæum den 8. maj 2010. Men det kræver dog at Henrik Skriver kommer hjem fra New York hvor han er strandet på grund af en vulkansky fra Island. Vi håber det bedste.

Ellers er alt vel i det lille orkester skal jeg hilse og sige.

November 2009

Lige nu er vi nået dertil i bandets historie, at vi er afslutter et år med ganske få optrædender. Det skyldes først og fremmest at alle medlemmer har været meget optaget af andet arbejde, men også at finanskrisen fik rigtig mange folk til at holde pengene i lommen når de gik i byen. Det skal gå ud over levende musik.

Men nu er det slut med det. Vi kæmper bravt for at få rigtig mange jobs i kalenderen for 2010, for der fylder vi nemlig TYVE ÅR. Flot ikke? Tænk sig. TYVE ÅR med de samme mennesker, ok der er kommet nye til, men det føles også som TYVE ÅR at have spillet med dem. Vi har oplevet meget, og det vil bare kede dig kære læser at læse om det. Der findes faktisk en herlig historie på vores cd-rom udgivelse "4 shots live" der handler om de første 14 år, så køb den og bliv klogere og så skal du bare forestille dig at det ikke har været ret meget anderledes de efterfølgende 6 år.

Men hvorom alting er, så gør vi altså det at vi snart udsender tre nye sange på Myspace og på den her side, og derefter gør vi det vi er bedst til - spiller live.

Så kender du en klub, en musikforening, en byfest, et kræmmermarked, et hvad som helst der gerne vil dele vores jubel over at vi efter TYVE ÅR stadig kan spille og underholde folk på et meget højt plan, så sig endelig til. Vi er klar. Er du i tvivl, så sats på at det går....

Nå men det var sådan set sidste nyt. Til alle de gamle fans kan jeg sige at vi alle har det godt. Vi er blevet ældre, nuvel, men også dygtigere, mere sammenspillet og faktisk mere modige. Det er lige som med god rødvin - eller sex med gamle mænd - det er meget bedre end den gang vi var unge

December 2005

Så gik det år sådan næsten da, og vi har endnu engang haft et fantastisk år. 

Mange spændende og sjove jobs.  

Fra det kaotisk job på Pejsegården i februar, hvor moder natur lige ville vise hvem der bestemmer. En kæmpe snestorm halverede bandet, så vi måtte låne Lux ind på trommer, og klare os igennem aftenen som en kvintet. Tak Lux.

Til ture i København og Legoland. En fantastisk koncert i Borgbjerg Sognegård - vi elsker jer!!!

Så fik vi taget hul på vores forsamlingshus tur med en dobbelt koncert i Tebstrup forsamlingshus. Der kan I bare se - køb noget ordentligt musik og noget godt whisky til baren, så kan der bankes en fest op hvor som helst. Bare I husker at fortælle om det! Vi kommer igen 3. marts 2006 til en endnu større fest.

En dobbeltkoncert i Hurup hvor vi spillede på skift med Wenche Hartmann band - tak for en dejlig aften Wenche. Og tak for dansen.

Countryklubberne er blevet besøgt. Vi har mange rigtig gode venner i de klubber. Ikke mindst da i Harboør, hvor vi denne gang kunne køre helt derop selv.  
Og selvfølgelig Crazy Horse, hvor vi er blevet kaldt deres husorkester af den lokale presse. Om det er sandt eller ej er ligegyldigt, for vi føler os altid velkommen, og sikke en koncert vi fik fyret af. Årets bedste vil jeg tro.

Vores nye professionelle pressemappe og live cd-rom førte os til Korsør Medborgerhus, hvor den lokale musikforening arrangerede en koncert. Man kan virkelig mærke at de har styr på det i Korsør, og vi glæder os til et gensyn. Tak Korsør!

Firmafester er det også blevet til. Det kan være vanskeligt at spille til den slags, for folk er som regel lidt hæmmet af den "rette" etikette, men det fik vi nu hurtig pillet af dem oppe i Rebild og i Glyngøre og mange andre steder.

Gode venner af Orla og Henrik i Bryrup er blevet inspireret af den succes de har med at arrangerer countryaften i Bryrup Hallen. Så vi røg med til Ørnhøj hallen hvor også Anni Filt og Chick'n'roosters var med. En fyldt hal taler vist sit eget sprog om behovet for mange flere countryarrangementer i andre haller. Vågn så op i venskabsforeninger, idrætsklubber eller hvem der nu har sin gang i de mange haller der er i landet. Vi er klar.

En dejlig sommerdag havde vi lidt travlt, for vi skulle spille om eftermiddagen på  Salten Marked og om aftenen på Skovsgård Hotel. Begge koncerter nåede vi, og det blev en dejlig dag. Skovsgård hotel i Brovst har vi kæmpet for at komme ind at spille hos i 10 år, så det var en stor glæde endelig at få lov.
Og det blev tilmed en rigtig god koncert, med fuldt hus! Tak Brovst.

En udendørs koncert i Sæby var ved at gå helt galt, for trommeslagerens trommer var låst inde på et værtshus i Frederikshavn, men vi kom da i gang som trio. Senere kom trommeslageren også, og vi gav dem lidt ekstra i Sæby. 

For første gang besøgte vi Ballerup Kræmmerfestival. Også et af de steder vi har kæmpet for at komme ind og spille hos i mange år, og nu skulle det altså være. Vi må jo have gjort det godt, for vi er hyret igen i 2006. Vi ses Ballerup.

Den traditionelle koncert i Århus Festuge skal vi ikke glemme. Det er vel 15. år i træk at vi spiller der, så vi har et meget stort trofast publikum. Tak Århus.

Langeskov Marked blev igen besøgt. Godt nok var vi ramt af sygdom, så vi måtte undvære en mand, men til gengæld spillede vi bare lidt højere......

Alt i alt et fantastisk år. Vi har endnu engang mødt mange dejlige mennesker, vores fanklub er blevet støre (Majbritt har født en søn) og en hilsen skal lyde også til vores venner i Stoholm. Vores venner fra Hjørring med Anette i spidsen har vel været til omkring 10 koncerter med os i år. Tak for det og tak for kagen.

I 2006 møder vi nye udfordringer. Leif Bruun er flyttet til København her i december, og Michael Grønnegaard følger ham til august. Men så må vi jo bare spille flere jobs på Sjælland og den egn for at holde sammen på et godt orkester. Vi giver ikke op, for vi har så meget musik vi gerne vil ud med i mange år endnu. 

Om vores pladeselskab vil, så udgiver vi en cd eller noget lignende i 2006 så vores superguitarist Anders Lampe også kan komme til orde.

Til alle vil jeg ønske en rigtig glædelig jul og et godt nytår. Og vi ses.

Lars Clausen - forsanger og skribent på nyhedsbrevet...